Sistem de irigare

Sistem de irigare

Sistem de irigare
2.200 lei /zonă

Asiguram montaj și materiale și pregătirea terenului in mod profesional

Crystal Bio Garden, expertul tau in sisteme de irigare

La Crystal Bio Garden, folosim cele mai noi tehnologii si metode pentru a asigura o distributie optima a apei, garantand astfel ca fiecare planta primeste cantitatea necesara pentru a creste puternica si sanatoasa. Fie ca visati la o gradina cu flori viu colorate sau la o cultura de legume abundenta, un sistem de irigare adecvat este esential. Intelegem importanta apei si suntem dedicati protejarii resurselor noastre naturale, oferind sisteme de irigare care maximizeaza eficienta si minimizeaza risipa.

VA OFERIM

Servicii complete de montare sisteme de irigare

Oferim servicii complete de montare sistem de irigare pentru a asigura creșterea optimă a plantelor și economisirea apei.
01

Planificare

Se identifica necesitatile plantelor si configuratia terenului, apoi se deseneaza un plan cu zonele de irigare, sursele de apa si traseul tevilor. Selectam echipamentele adecvate si estimam costurile aferente. Implementarea sistemului se face cu atenție și profesionalism.
02

Selectarea echipamentelor

Se identifica necesitatile plantelor si configuratia terenului, apoi se deseneaza un plan cu zonele de irigare, sursele de apa si traseul tevilor. In functie de dimensiunea gradinii si necesitatile specifice ale plantelor, alegerea corecta poate economisi apa si asigura o irigare eficienta.
03

Instalare

Se sapa transee la adancimea potrivita. Se aseaza tevile si se conecteaza la sursele de apa. Aspersoarele si picuratoarele se monteaza conform planului. Valvele sunt instalate pentru controlul fluxului, iar controlerul reglează programul de udare eficient.
04

Conectarea sistemului

Asiguram conectarea la sursa de apa, instam valvele si le conectam la controler. Dupa aceea, verificam etanseitatea conexiunilor, ne asiguram ca presiunea apei este adecvata si programam controlerul pentru intervalele optime de udare.
05

Verificare si reglare

Testam sistemul pentru a verifica functionarea corecta si reglam aspersoarele pentru o acoperire optima si setati controlerul conform nevoilor de udare. Daca se identifica neconformitati, intervenim prompt pentru ajustari.
06

Intretinere

Monitorizam si efectuam revizii periodice pentru a mentine eficienta sistemului. Este vital sa inlocuim orice piesa uzata si sa curatam filtrele. Evitam blocajele si ajustam setarile sezonier pentru a optimiza consumul de apa.

Solicita o oferta de pret acum

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de calitate, durabile, eficiente

Deschide chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button