Plante ornamentale

Plante ornamentale

Magnolie
180 ’ 210 m  –  300 lei

Asiguram montaj și pregătirea terenului in mod profesional

Crystal Bio Garden, expertul tau in plante ornamentale

La Crystal Bio Garden ne mandrim cu diversitatea si frumusetea plantelor ornamentale pe care le oferim. Indiferent daca doriti sa adaugati un strop de culoare in gradina sau sa creati un colt relaxant cu plante aromatice, avem solutia ideala. Folosind metode avansate de cultivare si ingrijire, ne asiguram ca fiecare planta isi mentine vitalitatea si stralucirea indiferent de sezon. 

VA OFERIM

Plante ornamentale pentru gradina

Oferim servicii integrale de amenajare a gradinilor cu plante ornamentale, pentru a garanta o zona verde plina de viata si culoare.
Tuia smarald:
1’50 – 90 Lei; 1’60 – 100 Lei; 1’75 – 120 Lei
Asiguram montaj și garantie pentru 2 ani
Tuia smarald:
1’50 – 90 Lei; 1’60 – 100 Lei; 1’75 – 120 Lei
Asiguram montaj și garantie pentru 2 ani

Plantele ornamentale sunt esentiale pentru estetica si vitalitatea spatiilor noastre, fie ca ne referim la interioarele locuintelor, la gradini sau la spatii publice. Acestea nu doar ca infrumuseteaza mediul inconjurator, dar pot si sa imbunatateasca calitatea aerului si sa adauge un strop de natura in vietile noastre agitate.

Amestecul de forme, culori și texturi poate transforma orice spațiu într-un colț de rai. Combinând plantele cu flori vesele cu cele cu frunziș luxuriant sau cu cele sculpturale precum suculentele, se poate crea un peisaj dinamic și atrăgător. Însă, amenajarea nu înseamnă doar estetică. 

Solicita o oferta de pret acum

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de calitate, durabile, eficiente

Deschide chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button