Piatra decorativa si marmura sparta

Piatra decorativa si marmura sparta

Piatra decorativa
100 Lei/sac de 50 Kg
Asiguram montaj; geotextil inclus

Expertul tau in piatra decorativa si marmura

La Crystal Bio Garden oferim cele mai inalte standarde de calitate si eficienta. Fie ca sunteti in cautarea unei solutii rapide pentru amenajarea gradinii sau vreti sa va transformati curtea intr-un spatiu verde luxuriant, piatra decorativa si marmura sparta raman una dintre cele mai bune solutii de design. Sunt rezistente la intemperii, necesita intretinere minima si sunt ideale pentru a delimita zonele din gradina sau pentru a crea alei pitoresti. 

VA OFERIM

Amenajare spatii exterioare cu piatra decorative si marmura

Oferim servicii complete de amenajare, incluzând pregătirea terenului, așezarea eficientă a pietrei decorative și marmurei sparte, precum și consultanță post-instalare, pentru a asigura o finisare estetică și durabilă a spațiului.
01

Planificare si design

Masurm spatiul disponibil pentru a determina cantitatea de material necesar. Ulterior, voi decideti unde doriti sa amplasati marmura sparta si piatra decorativa. Acest lucru ne va ajuta sa estimam cantitatile intr-un mod corespunzator.
02

Pregatirea suprafetelor

Curatam zona de resturi, buruieni sau alte obstructii. Nivelam terenul. Daca este necesar, sapam putin pentru a asigura o instalare la nivel. Aplicam un strat de panza anti-buruieni pentru a preveni cresterea buruienilor printre pietre.
03

Amplasare si finisare

Raspandim marmura sparta, avand grija sa mentinem un strat uniform. Plasam pietrele decorative in conformitate cu designul ales. Compactam usor marmura si piatra cu ajutorul unei placi compactoare pentru a asigura stabilitate.

Solicita o oferta de pret acum

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de calitate, durabile, eficiente

Deschide chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button