Gazon Rulou

Gazon Rulou

Gazon rulou rustic sau de soare
32,99 lei/mp
Asiguram montaj și pregătirea terenului in mod profesional

Crystal Bio Garden, expertul tau in montare gazon rulou

La Crystal Bio Garden oferim cele mai inalte standarde de calitate si eficienta. Fie ca sunteti in cautarea unei solutii rapide pentru amenajarea gradinii sau vreti sa va transformati curtea intr-un spatiu verde luxuriant, gazonul ramane solutia perfecta. Utilizand tehnici avansate de plantare si intretinere, ne asiguram ca va arata perfect in orice moment al anului. Profesionalism si pasiune pentru gradinarit la cel mai inalt nivel.

VA OFERIM

Servicii complete de montare rulori gazon

Oferim servicii complete de montare, incluzand pregatirea terenului, instalarea eficienta a rulourilor si consultanta post-montare, pentru a asigura un gazon verde si sanatos.
01

Afanarea solului

Afanarea solului implica rascolirea pamantului pentru a imbunatati aerisirea si drenajul, facilitand astfel cresterea radacinilor si integrarea ingrasamintelor, ceea ce conduce la o dezvoltare sanatoasa a plantelor.
02

Eliminarea buruienilor

Procesul presupune curatarea minutioasa a terenului de buruieni, fie manual, fie cu ajutorul uneltelor specifice pentru a preveni concurenta pentru nutrienti ai ap. In unele cazuri, se poate aplica un erbicid selectiv inainte de instalarea gazonului.
03

Nivelarea suprafetei

Procesul presupune eliminarea oricaror obstacole, precum pietre sau resturi vegetale, dupa care se utilizeaza unelte precum razuitoarea sau rola de nivelare pentru a aplana si compacta terenul, asigurand astfel o asezare uniforma.
04

Montarea rulourilor

Procesul consta in asezarea cu precizie a fasiilor de gazon pre-crescut pe terenul pregatit anterior. Se incepe de obicei de la o margine a suprafetei, urmând un model de tip caramida, astfel incat imbinarile sa nu fie aliniate.
05

Tavalugirea gazonului

Este o etapa esentila pentru a asigura un contact bun intre rulourile de gazon si sol. Utilizand un tavalug de gradina, gazonul este presat usor pentru a elimina eventualele goluri de aer si pentru a ajuta la inradacinarea acestuia.
06

Irigarea gazonului

Irigarea ajuta la stabilizarea rapida a gazonului si la crearea unui aspect uniform si sanatos. Cantitatea de apa necesara depinde de clima si de tipul solului, dar un indicator bun este mentinerea unui nivel constant de umiditate.

Solicita o oferta de pret acum

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de calitate, durabile, eficiente

Deschide chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?
Call Now Button